Leírás
Végtelen sütési lehetőség!
Előnyök:
Széles hőmérsékleti tartomány, 120-230°C között
Lehetőség a szénnel vagy fával történő főzés kiválasztására
Intenzív, ízletes főzés fatüzelésű tulajdonságokkal Ez egy nagyszerű gép!
Főbb jellemzők:
Innovatív konstrukció elülső tűztérrel, faszén + fatüzelésű, a leghatékonyabb főzés 120-230 °C tartományban.
Ezzel az erőművel hihetetlen pontosságot és hatékonyságot érhet el.
Kapacitás 25-30 kg húshoz:
12 sertés csülök
3 boston butts
8 egész csirke stb.
Funkciók:
Amerikai BBQ
Sertés csülök, porchetta
Fatüzelésű grillcsirke, egész kacsa
Különféle hússzeletek serpenyőben sütve
Cserépedényben sült ételek
Függő nyársak
Római stílusú pizza és focaccia
Paraméterek
Súly | 300 kg |
Teljes méret (Sz x Ma x Mé) | 870 x 1830 x 960 mm |
Teljes sütőtér | 470x1000x700 mm |
Sütőrácsok mérete | 460 x 380 mm |
Sütőrácsok száma | 2 rozsdamentes acél + 1 expandált acél + 1 függő rostély |
Rács pozíciók száma | 7 |
Csepegtető edény a sütőtérben | 1 GN 2/3 65 mm |
A D-Oven sikertörténete
A legendás univerzális sütő
A D-Oven népszerűsége tovább növekszik, már 2020-ban is a D-Oven volt a legtöbbet gyártott készülék portfóliónkban.
A D-Oven sikerének egyik kulcsa, hogy a felhasználói igényekhez igazodik.
2014-2015-ben a hagyományos amerikai BBQ és a low & slow technika áll a középpontban, 2020-2022-ben viszont lényegesen szélesebb főzési tartományban gondolkodnak a vendéglátósok és a hobbi szakácsok.
A sütő saját találmányunk, hasonlóról még az USA-ban sem hallottunk.
Óriási előnye, hogy a D-Oven 130°C hőmérsékleti tartomány felett 100%-os fatüzelésű üzemmódban is használható.